Tembo 1
Tembo 2
Tembo 3
Tembo 4

BubbleBooks, editorial digital

BubbleBooks és una editorial digital fundada a Barcelona el 2012, especialitzada en la creació d’aplicacions infantils que respecten la inclusió educativa. El nostre equip està integrat per professionals amb una àmplia experiència en el sector editorial i en el sector educatiu. Tots els nostres contes estan adaptats al format digital i s’han dissenyat per facilitar l’aprenentatge de la lectura en nens a partir de 3 anys i estimular-los les intel·ligències múltiples.

Les nostres aplicacions incorporen també jocs multillengües per tal de perfeccionar el lèxic de l’idioma seleccionat i ajudar els nens a potenciar el seu vocabulari. Així s’aconsegueix reforçar la llengua materna i aprendre i practicar un segon idioma.

Les nostres aplicacions inclouen ajustaments perquè el conte es pugui adequar a la capacitat lectora de cada nen. Així, és possible seleccionar fins a sis tipografies diferents, escollir l’espaiat de les lletres o utilitzar diferents colors per al text i per al fons. Per desenvolupar aquests ajustaments ens hem basat en diversos estudis sobre llegibilitat en l’Ipad.

Educació inclusiva

Totes les aplicacions s’han desenvolupat sota la supervisió de pedagogs i d’altres especialistes de l’àmbit de l’educació amb l’objectiu de respectar al màxim els estàndards d’inclusió educativa. En el disseny de les nostres apps també hem aconseguit l’assessorament de centres educatius i d’algunes associacions com ara ONCE (l’Organización Nacional de Ciegos Españoles), DISFAM (Dislexia y Familia), OIDEA (l’Organización Internacional de las Dificultades Específicas de Aprendizaje) i Lectura Fácil.

DisfamLectura-FacilOIDEAONCE

Col·laboradors

En el disseny i el desenvolupament de les nostres apps han col·laborat diferents especialistes, com ara logopedes, psicòlegs, doctors en educació i experts en el món educatiu i de les tecnologies de la informació: Dr. Pere Marquès, Dr. Arnold Wilkins, Enriqueta Garriga Ferriol, logopedes de l’Organización Internacional de las Dificultades Específicas de Aprendizaje (OIDEA), logopedes de Dislexia y Familia España (DISFAM), Lectura Fácil, TDAH del Vallès Barcelona, Centros de Recursos Educativos de la ONCE (CRE ONCE) i Rosa Aparicio, creadora del blog sobre iPads y autismo.